Az egyes funkciók helyes működéséhez az oldalnak szüksége van az úgynevezett "cookie"-k tárolására. Azonban semmiféle személyes információt nem tárolunk el Önről a böngészés közben.

Kérdése van? 06 20 214 92 83

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara üres!

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon - kisebb csomagok esetében - szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! 

A GLS Futárszolgálat SMS-ben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosítószámát, a kézbesítés várható idejét 3 órás időintervallumban, az utánvét összegét (ha még nincs előre fizetve) és a futár telefonszámát.

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. 

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított raktáron lévő termék esetében 3-4 munkanapon belül, a többi termék esetében tájékoztatjuk a szállítás időpontjáról.

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása - kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A megrendelt termékek házhoz szállításának költsége az alábbi táblázat szerint alakul: 

Csomag súlya Szállítási díj/csomag
0-3 kg 1 690 Ft
3,1-5 kg 1 990 Ft
5,1-10 kg 2 390 Ft
10,1-20 kg 2 890 Ft
20,1-30 kg 3 990 Ft
30,1-45 kg 5 490 Ft

45,1 kg feletti és/vagy terjedelmes csomagok

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassa a szállítási díjról.

A szállítási díjak alanyi adómentesek!

 

A terjedelmes és 45,1 kg feletti csomagok szállítási díjáról egyedi árajánlatot küldünk a megrendelőnek, a megrendelés leadását követően.

50 000 Ft feletti megrendelés esetén a teljes összeg előre történő utalását követően tudjuk teljesíteni a kiszállítást!

                                                      

Logo GLS

Kategóriák

Összehasonlító

Nincs termék összehasonlításra.

Kívánságlista

Nincs termék a kívánságlistán.